Polijsten

Wilt u uw eigen ontwerp in productie brengen en zoekt u een partij die u helpt bij het polijsten? QoCreators is uw gespecialiseerde partner in productiebeheer.

Onze partners in China produceren, terwijl wij de controle, assemblage en verzending voor onze rekening nemen. U levert uw ontwerp aan, wij regelen het polijsten. Geheel zorgeloos en een hoge kwaliteit.

Voor- en nadelen van polijsten

Gladde en glanzende afwerking van het eindproduct

Oppervlak minder vatbaar voor slijtage en corrosie

Polijsten vermindert de ruwheid van het oppervlak, waarmee de levensduur verbetert

Het polijstproces kan tijdrovend en duur zijn, zeker bij precisiewerk of complexe vormen

Trofee logo

25 jaar Ervaring met productontwikkeling

Low-volume High-mix productie

Fabriek logo

Flexibel op- en afschalen in montage

Certificaat logo

Kwaliteitsbeheer ISO 9001:2000, ISO 13485

Assemblage in eigen beheer (IP-bescherming)

Zorgeloos polijsten van A tot Z geregeld

Van conceptontwikkeling tot het polijsten en de uiteindelijke levering, QoCreators neemt alle stappen voor zijn rekening. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteitscontrole of het vinden van de juiste fabriek.

U heeft een ontwerp dat u graag in productie brengt. De volgende stap: een partij voor het polijsten voor een strakke afwerking van uw product. Bij QoCreators nemen wij dit proces voor u uit handen.

Onze vertrouwde partners in China voeren de productie voor u uit. Met een sterk netwerk van fabrikanten zorgen we ervoor dat uw producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen gepolijst worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het polijsten van uw producten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor polijsten bij QoCreators

 1. Kwaliteitsgarantie. Dankzij ons grote netwerk aan producenten en onze eigen grondige kwaliteitscontrole vertrouwt u op een hoogwaardige kwaliteit van het eindproduct.
 2. Uw ontwerp blijft van u. Bij QoCreators vinden we vertrouwen enorm belangrijk. Daarom ondertekenen we een geheimhoudingsovereenkomst zodat uw ontwerp niet verloren gaat. Daarnaast zijn uw IP en ID beschermd, waardoor we de kans op illegale kopieën beperken.
 3. Nederlands contactpersoon. Duidelijke afspraken en transparantie. Bij QoCreators bouwen we aan relaties. We zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling en zorgen dat u met al uw vragen in het Nederlands bij ons terecht kunt.

Polijsten voor iedere branche

In welke branche u ook actief bent: QoCreators is de juiste partij voor u. Door ons brede netwerk vinden wij altijd de juiste producent voor uw producten.

Voor een deskundig advies en partner in het proces zijn wij gespecialiseerd in de volgende specialismen:

 • Industriële verlichting
 • Medische producten
 • Duurzame energie
 • Industrie algemeen

Wilt u een product ontwerpen in één van deze branches? Dan kiest u met vertrouwen voor QoCreators als gespecialiseerde partij in het productiebeheer.

Ontdek onze productiemethoden

Met QoCreators krijgt u meer dan een partij voor het polijsten: u kiest voor een volledig productiebeheer die de kwaliteit en tijdige levering van uw producten garandeert. Naast polijsten helpen wij u bij:

 • Low-volume / High-mix productie
 • Machinale bewerkingen
 • Kunststof extrusie
 • Buigen
 • Lassen
 • Stansen
 • Dieptrekken
 • Lasersnijden
 • Thermoforming
 • Diverse methoden voor oppervlaktebehandeling
 • Kwaliteitscontrole van halffabricaten en eindproducten
 • Testen en verifiëren

Polijsten met QoCreators in 5 stappen

Bij QoCreators houden we van duidelijkheid. Daarom doorlopen we samen de volgende stappen.

U samen met QoCreators

We bepalen de doelen en vereisten van het ontwerp en tekenen een geheimhouding.

QoCreators

We verzamelen drie mogelijke suppliers voor het polijsten inclusief kosten.

U samen met QoCreators

We nemen het concept met u door op maakbaarheid, kosten en efficiëntie.

QoCreators

Na uw goedkeuring van het prototype starten we het productieproces.

QoCreators

Wij nemen de kwaliteitscontrole, assemblage en verzending na het polijsten uit handen.

SGL System

“Door de samenwerking met QoCreators zijn we in staat om meerdere nieuwe producten tegelijk te ontwikkelen.”

Door de samenwerking met QoCreators zijn wij in staat om meerdere nieuwe producten tegelijk te ontwikkelen. De oplossingsgerichte en efficiënte werkwijze zorgt dat wij onze klanten op tijd en met hoogwaardige producten kunnen beleveren.

Meer lezen

UV Smart

“Dankzij QoCreators konden we in korte tijd aan de enorme vraag naar onze producten voldoen.”

QoCreators heeft ervoor gezorgd dat we binnen 6 maanden onze behuizing, die bestaat uit zowel kunststof als aluminium gietdelen, op tijd in Nederland ontvangen hadden en dat deze onderdelen perfect op elkaar aansloten. Dat is het grote voordeel van een partij die de verantwoordelijkheid neemt over meerdere productieprocessen en ook lokaal de eigen taal spreekt zodat zowel de planning als de kwaliteit goed op elkaar afgestemd zijn.

Meer lezen

Greep uit onze klanten

QoCreators realiseert Innovatieve producten

Dit zijn enkele van de organisaties in ons netwerk.

FAQ

Wat is polijsten?

Polijsten is een afwerkingsproces – ofwel oppervlaktebehandeling – om het oppervlak van een materiaal glad en glanzend te maken. Zo verwijdert het onvolkomenheden zoals krassen, deuken of andere vlekken. Wilt u de uitstraling en duurzaamheid van uw producten verbeteren, dan raden wij dit zeker aan.

Polijsten begint met het schuren van het oppervlak van uw producten met steeds fijner schuurpapier om oneffenheden te verwijderen. Na het schuren wordt het oppervlak behandeld met een polijstmiddel, dat meestal bestaat uit zeer fijne schuurdeeltjes. Dit resulteert uiteindelijk in een gladde afwerking van uw product.

Over het algemeen kan bijna elk hard oppervlak gepolijst worden, maar de materialen en techniek variëren, afhankelijk van de eigenschappen van het materiaal. Elk materiaal vereist dus een eigen aanpak.

Slijpen en schuren zijn processen om materiaal te verwijderen of oppervlakte-onvolkomenheden te verminderen, vaak met behulp van grove schuurmiddelen. Polijsten volgt meestal na het slijpen of schuren en gebruikt juist fijne schuurmiddelen. Het resultaat? Een glad en glanzend oppervlak.

De kosten van polijsten variëren sterk, afhankelijk van het materiaaltype, complexiteit van het object, afwerkingsniveau en de grootte van de partij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een indicatie voor uw project. Wij denken graag met u mee.

Creëer een ijzersterk product met QoCreators

Door uw productieproces door QoCreators op te laten zetten, heeft u uw product snel in handen.