Galvaniseren

Uw eigen product in productie brengen en zoekt u expertise voor het galvaniseren van het ontwerp? Met QoCreators regelt u dit eenvoudig op de Chinese productievloer.

Wij nemen het gehele productiebeheer uit handen: van galvaniseren in China tot aan de kwaliteitscontrole, assemblage en verzending. U levert het ontwerp aan, wij zorgen voor een duurzaam en kwalitatief productieproces.

Voor- en nadelen van galvaniseren

Verhoogde corrosieweerstand van het product

Verbeterde duurzaamheid en levensduur

Een glanzend en verzorgd uiterlijk door een metallic

Kan kostbaar zijn afhankelijk van het metaal en het proces

Trofee logo

25 jaar Ervaring met productontwikkeling

Low-volume High-mix productie

Fabriek logo

Flexibel op- en afschalen in montage

Certificaat logo

Kwaliteitsbeheer ISO 9001:2000, ISO 13485

Assemblage in eigen beheer (IP-bescherming)

Compleet zorgeloos galvaniseren

U bent ontwerper, merkeigenaar of ingenieur en zoekt naar een betrouwbare partij om het galvaniseren van uw producten uit te besteden.

Qocreators ontfermt zich over ieder detail in het productieproces. Van het eerste ontwerp tot het galvaniseren en de uiteindelijke kwaliteitscontrole: iedere stap brengen wij op vakkundige wijze in uitvoering.

Dankzij ons grote netwerk aan ervaren fabrikanten in China vinden we samen een juiste partij voor uw oppervlaktebehandeling. Wij zijn de schakel tussen uw ontwerp en een zorgeloze productie in China.

Met QoCreators heeft u zelf geen kennis nodig van internationale productieprocessen. Wij zorgen dat de producten in de juiste kwaliteit en hoeveelheid, op het juiste moment op plek van bestemming terecht komen.

Kiezen voor QoCreators betekent:

 1. Uw gehele productie in één. Bij QoCreators nemen wij het gehele productiebeheer voor onze rekening. Zowel de assemblage als de kwaliteitscontrole en de verscheping zijn bij ons in goede handen.
 2. Bescherming van uw innovatie. Wij waarborgen uw ontwerprechten door een geheimhoudingscontract en een beschermd IP en ID. Zo gaat u illegale kopieën van uw creatieve ontwerp tegen.
 3. Nederlandse en duidelijke communicatie. Korte lijntjes en duidelijke communicatie. Daar staan wij voor. Heeft u vragen of zijn er dingen onduidelijk? Dan heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt. Zo komen al uw wensen dus uitstekend over.

Iedere branche is welkom

In welke branche u ook werkzaam bent, QoCreators brengt ieder product in productie. Uw ontwerp is bij ons in goede handen.

Zoekt u naar een partner om extra mee te sparren in het productieproces? In de volgende branches zijn wij gespecialiseerd en denken wij graag mee in een uitgebreid advies.

 • Industriële verlichting
 • Medische producten
 • Duurzame energie
 • Industrie algemeen

Zo helpen wij u nog meer

Zoekt u voor één plek voor uw gehele productiebeheer? Naast het galvaniseren kunt u bij ons ook terecht voor:

 • Kunststofbewerkingen
 • Metaalbewerkingen
 • Lasersnijden
 • Thermoforming
 • Diverse oppervlaktebehandelingen
 • Kwaliteitscontrole van halffabricaten en eindproducten
 • Testen en verifiëren
 • Assemblage

In 6 stappen galvaniseren bij QoCreators

U samen met QoCreators

Wij tekenen een geheimhoudingsverklaring, u deelt uw ontwerp.

QoCreators

Wij onderzoeken de mogelijkheden en prijzen bij minstens drie suppliers.

U samen met QoCreators

We controleren de maakbaarheid van uw ontwerp en nemen de kosten met u door.

QoCreators

Wij maken een prototype. Tijdens het creatieproces letten we op de normen van ISO 9001-2015, zodat het prototype van hoge kwaliteit is;

QoCreators

Na goedkeuring starten we met de serieproductie.

QoCreators

Wij regelen de kwaliteitscontrole, assemblage en verzending na het galvaniseren.

SGL System

“Door de samenwerking met QoCreators zijn we in staat om meerdere nieuwe producten tegelijk te ontwikkelen.”

Door de samenwerking met QoCreators zijn wij in staat om meerdere nieuwe producten tegelijk te ontwikkelen. De oplossingsgerichte en efficiënte werkwijze zorgt dat wij onze klanten op tijd en met hoogwaardige producten kunnen beleveren.

Meer lezen

UV Smart

“Dankzij QoCreators konden we in korte tijd aan de enorme vraag naar onze producten voldoen.”

QoCreators heeft ervoor gezorgd dat we binnen 6 maanden onze behuizing, die bestaat uit zowel kunststof als aluminium gietdelen, op tijd in Nederland ontvangen hadden en dat deze onderdelen perfect op elkaar aansloten. Dat is het grote voordeel van een partij die de verantwoordelijkheid neemt over meerdere productieprocessen en ook lokaal de eigen taal spreekt zodat zowel de planning als de kwaliteit goed op elkaar afgestemd zijn.

Meer lezen

Greep uit onze klanten

QoCreators realiseert Innovatieve producten

Dit zijn enkele van de organisaties in ons netwerk.

FAQ

Galvaniseren is een elektrochemisch proces waarbij een beschermende zinklaag op het metaal wordt aangebracht. Zo verbetert de corrosieweerstand en uitstraling van uw productieserie.

Galvaniseren begint door het metaal grondig te reinigen. Dit zal uiteindelijk leiden tot een betere hechting. Vervolgens wordt het object ondergedompeld in een oplossing met metaalionen. Door het aanbrengen van een elektrische stroom tussen het object en de oplossing, worden de metaalionen naar het object geleid en hechten ze zich aan het oppervlak. Dit resulteert in een beschermende laag.

De meest voorkomende materialen die gegalvaniseerd worden, zijn metalen. In principe kunt u de meeste metalen galvaniseren. De effectiviteit en methode variëren echter afhankelijk van het basismateriaal en het galvaniseermetaal. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw ontwerp.

In tegenstelling tot verven of coaten creëert galvaniseren een metallische laag die chemisch verbonden is aan het onderliggende oppervlak (het basismateriaal). Dit zorgt voor een extra langdurige en dus duurzame bescherming van uw producten.

De kosten van het galvaniseren zijn afhankelijk van factoren als het materiaal en de grootte en complexiteit van uw ontwerp. Wij geven u graag een vrijblijvende indicatie van de kosten. Neem contact met ons op en vertel ons meer over uw ontwerp.

Creëer een ijzersterk product met QoCreators

Door uw productieproces door QoCreators op te laten zetten, heeft u uw product snel in handen.