ISO 9001-2015 + ISO 13485

Bij een goed product is kwaliteit erg belangrijk. U wilt dan ook dat uw ontwerp gerealiseerd wordt door bedrijven die voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen. QoCreators heeft het ISO 9001-2015-certificaat. Hiermee tonen wij aan dat wij uw productieproces op uw behoeften afstemmen, zodat het eindproduct van goede kwaliteit is.

De voordelen van ISO 9001-2015

ISO 9001-2015 zorgt ervoor dat er hoogwaardige producten geleverd worden die aan de klantverwachting voldoen

Deze kwaliteitsnorm helpt bedrijven (zoals QoCreators) hun productieproces efficiënt te maken met gestandaardiseerde procedures

Bedrijven tonen met deze norm aan dat zij betrouwbaar zijn, wat zorgt voor concurrentievoordeel

Trofee logo

25 jaar Ervaring met productontwikkeling

Low-volume High-mix productie

Fabriek logo

Flexibel op- en afschalen in montage

Certificaat logo

Kwaliteitsbeheer ISO 9001:2000, ISO 13485

Assemblage in eigen beheer (IP-bescherming)

QoCreators waarborgt uw productkwaliteit

QoCreators is de oplossing voor iedereen die opziet tegen productie uitbesteden in China. We zijn er voor de designer, de merkeigenaar en de ingenieur die hun ontwerp zorgeloos willen laten produceren zonder dat ze zich in technische of logistieke productievraagstukken hoeven te verdiepen. 

Uw weet niet zeker op welke kwaliteitseisen u zou moeten letten in het productieproces van uw ontwerp. Geen zorgen; QoCreators helpt u daarbij. Wij nemen het productie- en optimalisatieproces voor u uit handen. Tijdens dit proces letten wij op het kwaliteitsmanagement. Dit betekent niet dat u geen invloed heeft op het productie- en optimalisatieproces. Wilt u bijvoorbeeld sparren over uw product en hoe wij ervoor zorgen dat wij toezicht op de kwaliteit blijven houden? U stelt uw vragen makkelijk in het Nederlands aan ons. Wij helpen u graag verder.

Gaat u met QoCreators in zee, dan heeft u altijd:

 

 • Toegang tot de geavanceerde, Chinese productievloer;
 • Een Nederlandse sparringpartner waaraan u al uw vragen kunt stellen;
 • Alle kennis over productielogistiek binnen handbereik.

U hoeft alleen uw ontwerpen en uw wensen door te geven. De rest van het proces regelt QoCreators.

Hoe wij uw productieproces nog fijner maken

Wanneer u uw productieproces aan ons overlaat, zorgen wij altijd voor:

Een efficiënt geregeld productieproces tot aan de levering

QoCreators garandeert, op basis van ISO 9001-2015, de kwaliteit van uw product. Wij verbeteren onze productieprocessen continu, zodat er voor u een hoogwaardig eindproduct uitkomt. U hoeft alleen de volgende drie stappen te doorlopen:

 1. U levert uw ontwerp aan bij QoCreators;
 2. Op basis van de voorstellen die wij voor u opvragen, kiest u de best passende;
 3. En als laatste stap keurt u het eerste sample. Uw goedkeuring geeft het startschot voor de productie.

Een vertrouwelijke omgang met uw ontwerp

Uw ontwerp is van u en dat houden wij graag zo. Bij QoCreators zijn uw ID en IO altijd beschermd; daar tekenen we een geheimhoudingsverklaring voor. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over mogelijke kopieën van uw ontwerp. Wij zorgen ervoor dat het binnen onze eigen assemblagefaciliteiten blijft.

Korte lijntjes over het productieproces in het Nederlands

Heeft u vragen over het proces? U spart met ons gewoon in het Nederlands. Zo weet u altijd precies hoe het er met uw product voorstaat en u geeft makkelijk wijzigingen door.  Over moeilijke productievragen hoeft u zich geen zorgen te maken; die pakt QoCreators voor u op.

Voor alle sectoren creëren wij producten van kwaliteit

Wij helpen graag bedrijven in elke branche producten te maken die voldoen aan de algemene kwaliteitsnormen. De meeste ervaring hebben wij opgedaan in de volgende branches:

 • Industriële verlichting
 • Medische producten
 • Duurzame energie
 • Industrie algemeen

Kwaliteitscontrole volgens ISO 9001-2015 en ISO13485

QoCreators helpt u ook de juiste productiepartner te vinden voor:

 • Low-volume / High-mix productie
 • Machinale bewerkingen
 • Metaal en aluminium gieten
 • Kunststof spuitgieten
 • Kunststof extrusie
 • Buigen
 • Lassen
 • Stansen
 • Dieptrekken
 • Lasersnijden
 • Thermoforming
 • Diverse methoden voor oppervlaktebehandeling
 • Kwaliteitscontrole van halffabricaten en eindproducten
 • Testen en verifiëren

Ontwikkelingsproces

Uw product komt in de volgende zes stappen tot stand:

U samen met QoCreators

Samen definiëren we uw ontwerpdoelen en -eisen.

QoCreators

QoCreators verzamelt kosteninformatie van minstens drie leveranciers.

QoCreators

We evalueren uw concept op basis van ISO 9001-2015 en verbeteren eventuele zwakke punten. Die verbeteringen bespreken we samen met u.

QoCreators

Wij maken een prototype. Tijdens het creatieproces letten we op de normen van ISO 9001-2015, zodat het prototype van hoge kwaliteit is.

QoCreators

Na uw goedkeuring, brengen wij het product in productie. Ook hier letten wij op de kwaliteitsnormen.

QoCreators

Na productie verzorgt QoCreators de kwaliteitscontrole volgens ISO 9001-2015. Daarnaast verzorgen wij de assemblage en verscheping.

SGL System

“Door de samenwerking met QoCreators zijn we in staat om meerdere nieuwe producten tegelijk te ontwikkelen.”

Door de samenwerking met QoCreators zijn wij in staat om meerdere nieuwe producten tegelijk te ontwikkelen. De oplossingsgerichte en efficiënte werkwijze zorgt dat wij onze klanten op tijd en met hoogwaardige producten kunnen beleveren.

Meer lezen

UV Smart

“Dankzij QoCreators konden we in korte tijd aan de enorme vraag naar onze producten voldoen.”

QoCreators heeft ervoor gezorgd dat we binnen 6 maanden onze behuizing, die bestaat uit zowel kunststof als aluminium gietdelen, op tijd in Nederland ontvangen hadden en dat deze onderdelen perfect op elkaar aansloten. Dat is het grote voordeel van een partij die de verantwoordelijkheid neemt over meerdere productieprocessen en ook lokaal de eigen taal spreekt zodat zowel de planning als de kwaliteit goed op elkaar afgestemd zijn.

Meer lezen

Greep uit onze klanten

QoCreators realiseert Innovatieve producten

Dit zijn enkele van de organisaties in ons netwerk.

FAQ

Het behalen van ISO 9001-2015 is niet verplicht. QoCreators vindt dit certificaat echter wel belangrijk, omdat wij hiermee aantonen dat wij waarde hechten aan uw productieproces. Wij zorgen ervoor dat u een product van goede kwaliteit in handen krijgt.

Elke ISO-norm heeft een specifiek focusgebied. ISO 9001-2015 richt zich op kwaliteitsmanagement, waarbij de nadruk ligt op het voldoen aan klantvereisten en het verbeteren van de algehele klanttevredenheid. Andere ISO-normen focussen zich op thema’s zoals: voedselveiligheid, kwaliteitszorg, milieuzorg, arbo-veiligheid en informatiebeveiliging.

ISO 9001-2015 biedt verschillende voordelen voor een organisatie, waaronder verbeterde klanttevredenheid, verhoogde efficiëntie van processen, betere besluitvorming en concurrentievoordeel op de markt.

Een product op de markt zetten?

Bij QoCreators nemen we het hele productieproces voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat u snel een betrouwbaar product in handen heeft.