Diensten

Bij QoCreators zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke oplossingen in de wereld van productontwikkeling en productie. Onze expertise strekt zich uit over een breed spectrum van diensten, elk ontworpen om uw ideeën tot leven te brengen en te zorgen voor producten van de hoogste kwaliteit. Hieronder vindt u een overzicht van onze kerncompetenties.

Assemblage hal van QoCreators
Assemblage

Assemblage in eigen beheer zorgt ervoor dat het IP van U als klant beschermd is en de kwaliteitscontrole volgens Europese normen plaatsvindt.

Bekijk dienst
Die casting logo
Aluminium spuitgieten

U wilt uw eigen ontwerp in productie brengen en zoekt een partij die uw ontwerp kan aluminium spuitgieten? QoCreators is uw startpunt voor serieproductie op maat van uw zelfontworpen product. 

Bekijk dienst
Extrusie bij QoCreators
Aluminium extrusie 

Wilt u graag een nieuw elektronica-apparaat op de markt zetten? Of een nieuw soort fitnessapparaat? Hier komen complexe vormen bij kijken, vaak gemaakt van aluminium om de stevigheid te garanderen. Met aluminium extrusie laat u die vormen makkelijk in elkaar zetten. QoCreators koppelt u graag aan een partij die uw aluminium extrusie voor u uitvoert.  

Bekijk dienst
Kunststofspuitgieten
Kunststof spuitgieten

U bent merkeigenaar, ontwerper of ingenieur en zoekt een proactieve partij met verstand van (Chinese) zaken die kennis van en middelen voor kunststof spuitgieten heeft. Welkom bij QoCreators: uw product van A tot Z probleemloos in productie. U ontwerpt, wij produceren.

Bekijk dienst
Zandgieten
Zandgieten

U bent ontwerper, merkeigenaar of engineer en heeft een product ontworpen dat u graag in productie wilt brengen? QoCreators is de schakel tussen uw ontwerp en professionele productie op een betrouwbare Chinese productievloer.

Bekijk dienst
Verloren was gieten
Verloren was gieten

Zorgeloos uw product in ontwerp brengen? Met QoCreators wordt verloren was gieten simpel. U levert uw ontwerp aan, wij coördineren de productie ervan in China.

Bekijk dienst
Polijsten
Polijsten

Wilt u uw eigen ontwerp in productie brengen en zoekt u een partij die u helpt bij het polijsten? QoCreators is uw gespecialiseerde partner in productiebeheer.

Bekijk dienst
Galvaniseren
Galvaniseren

Uw eigen product in productie brengen en zoekt u expertise voor het galvaniseren van het ontwerp? Met QoCreators regelt u dit eenvoudig op de Chinese productievloer.

Bekijk dienst
Kwaliteitscontrole uitvoeren in de fabriek van QoCreators
ISO 9001-2015 + ISO 13485

ISO 9001-2015 is het meest gebruikte erkende standaard voor kwaliteitsmanagement wereldwijd. Op basis van deze norm zetten bedrijven een kwaliteitsmanagementsysteem op. Hiermee ontwikkelt een organisatie de procedures, processen en verantwoordelijkheden die ervoor zorgen dat een product of dienst voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Bekijk dienst
Anodiseren
Anodiseren

Gaat u een product op de markt brengen waar veel metaal voor nodig is? En bent u er graag zeker van dat dat metaal goed beschermd is? QoCreators helpt u bij het anodiseren van uw product. Met ons grote netwerk op de Chinese productievloer weten wij u aan de juiste partij te koppelen die u helpt om uw metaal te anodiseren.

Bekijk dienst
Poedercoating
Poedercoaten

U wilt er graag zeker van zijn dat het product dat u gaat laten ontwerpen netjes afgewerkt uit de productie komt. Daar zorgt u voor met poedercoaten. QoCreators helpt u hier graag bij. Dankzij ons uitgebreide netwerk koppelen wij u aan de juiste partij om uw product te laten poedercoaten.

Bekijk dienst
3 werknemers analyseren mouldflow
Mould flow analysis

Open zorgeloos de deur naar een betrouwbare realisatie van uw productontwerp.

Bekijk dienst
3 werknemers optimaliseren mouldflow
Mould design

U wilt uw eigen productontwerp in productie brengen en zoekt een betrouwbare spuitgietpartij die u ook kan helpen bij het mould design? QoCreators is de schakel tussen uw ontwerp en de Chinese productievloer.

Bekijk dienst
Design Optimization
Design optimization

U heeft een product ontworpen dat u graag in serieproductie brengt? Via QoCreators geeft u het gehele productieproces uit handen aan een vakkundige en betrouwbare Chinese productiefaciliteit

Bekijk dienst
CNC verspanen
CNC verspanen

U heeft een product ontworpen en bent opzoek naar een partij die uw ontwerp kan produceren door middel van CNC verspanen. Bij QoCreators verbinden we u aan de juiste partij vanuit ons grote netwerk aan producenten om voor u de productie op te zetten.

Bekijk dienst
Coquille gieten
Coquille gieten  

Coquille gieten bij een professionele producent in China? Via QoCreators neemt u uw ontwerp binnen afzienbare tijd in productie, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Bekijk dienst
Stansen
Metaal buigen

U zoekt een partner die u kan helpen uw ontwerp in productie te brengen door middel van metaal buigen? QoCreators garandeert een professionele productie zonder zorgen.

Bekijk dienst
Metaal lassen
Metaal lassen

Wilt u een zelfontworpen product in serieproductie brengen en zoekt u daarvoor een producent die u kan helpen met metaal lassen? QoCreators neemt u het gehele productiebeheer uit handen. Onze partners in China produceren, wij controleren, assembleren en verschepen voor u. Het enige wat u hoeft te doen? Uw ontwerp aanleveren.

Bekijk dienst
Stansen
Metaal stansen

Metaal stansen zonder dat u daar zelf de kennis en de middelen voor heeft? Met QoCreators produceert u uw ontwerp zorgeloos in China.

Bekijk dienst
Metaal dieptrekken
Metaal dieptrekken 

Metaal dieptrekken om uw ontwerp te produceren? Met QoCreators regelt u het eenvoudig en zorgeloos bij een betrouwbare Chinese productiefaciliteit.

Bekijk dienst
Laser snijden
Lasersnijden

U wilt lasersnijden en bent op zoek naar een partner met kennis van zaken aan wie u dit kunt overlaten? Zoek niet verder: QoCreators is dé schakel tussen uw ontwerp en zorgeloze productie in China.

Bekijk dienst
Extrusie bij QoCreators
Kunststof extrusie

Uw kunststof extrusie profielen of andere kunststof extrusie ontwerpen zorgeloos produceren in China? Doe het samen met QoCreators! U ontwerpt, wij realiseren. Wij werken samen met vaste, betrouwbare productiepartners en hebben een eigen assemblagefaciliteit in China.

Bekijk dienst
Thermoforming
Thermoforming 

Een geschikte partner vinden die thermoforming in China voor u organiseert? QoCreators verzekert u van een moeiteloos productieproces waar u geen omkijken naar heeft.

Bekijk dienst
Lage druk gieten
Lage druk gieten

Lage druk gieten aluminium in China: QoCreators maakt het voor iedereen bereikbaar. U ontwerpt, wij coördineren het gehele productieproces voor u, zonder dat u er omzien naar heeft.

Bekijk dienst

Start vandaag nog uw productie

Wij bieden advies, technische feedback en hulp bij het zorgeloos realiseren van uw product.