Cases

Bij QoCreators zijn we gepassioneerd over het omzetten van uitdagingen in successen. We hebben het voorrecht gehad om met een breed scala aan klanten te werken, van start-ups tot gevestigde multinationals en in diverse industrieën, van high-tech engineering tot consumentenproducten. Hieronder vindt u een selectie van onze meest opmerkelijke projecten:

Ammerlaan

SGL System

“Door de samenwerking met QoCreators zijn we in staat om meerdere nieuwe producten tegelijk te ontwikkelen.”

Door de samenwerking met QoCreators zijn wij in staat om meerdere nieuwe producten tegelijk te ontwikkelen. De oplossingsgerichte en efficiënte werkwijze zorgt dat wij onze klanten op tijd en met hoogwaardige producten kunnen beleveren.

Meer lezen
D45 open

UV Smart

“Dankzij QoCreators konden we in korte tijd aan de enorme vraag naar onze producten voldoen.”

QoCreators heeft ervoor gezorgd dat we binnen 6 maanden onze behuizing, die bestaat uit zowel kunststof als aluminium gietdelen, op tijd in Nederland ontvangen hadden en dat deze onderdelen perfect op elkaar aansloten. Dat is het grote voordeel van een partij die de verantwoordelijkheid neemt over meerdere productieprocessen en ook lokaal de eigen taal spreekt zodat zowel de planning als de kwaliteit goed op elkaar afgestemd zijn.

Meer lezen

Start vandaag nog uw productie

Wij bieden advies, technische feedback en hulp bij het zorgeloos realiseren van uw product.